vrijdag 11 september 2015

11 september 2015

Deze morgen kregen we hoogbezoek van de mama van Lars.
Zij had onder lichte dwang van haar zoon de saxofoon even opgeduikeld en kwam deze even tonen aan ons. Waarvoor onze dank natuurlijk. :D


De week voor de herfstvakantie gaan we samen met de vulkanen een projectweek doen rond muziek. Alle ouders, grootouders, tantes, nonkels,... die gebeten zijn door de muziekkriebel en die hieraan willen meewerken mogen zich zeker laten horen. Wie weet ontstaat er wel een nieuwe Kolibrieband! ;)
Wie nog gitaren (voor kinderen) heeft, keyboards,... deze mogen zeker naar de klas komen. De eerste weken zal het misschien iets moeilijker zijn om al te beginnen oefenen maar... vroeg begonnen is half gewonnen zeker. ;)

Voor de rest was het een heel rustig dagje. We begonnen vlijtig aan ons klaskrantje maar... spijtig genoeg werkte de printer niet mee. Waarschijnlijk krijgen jullie maandag ons eerste exemplaar dan toch in de hand. :D
De kinderen kwamen ook allemaal nog eens bij mij langs om al eens te lezen in het klikklakboekje dat iedereen nu mee naar huis heeft gekregen. De kinderen van het tweede leerjaar hebben ook even gelezen maar hebben nog geen leesboek gekozen. Dat doen we begin volgende week.Geen opmerkingen:

Een reactie posten